KVLV vraagt aandacht voor lokaal cultuurbeleid

Print

KVLV vraagt aandacht voor lokaal cultuurbeleid

Riemst -

KVLV - Vrouwen met vaart - wil aandacht vragen voor het lokaal cultuurbeleid in de gemeente. Zij vindt het belangrijk dat de gemeente en/of het Sociaal Huis een faciliterende en ondersteunende rol spelen. Samenwerkingen bij bepaalde initiatieven kunnen voor beide partners een win-winsituatie betekenen.

Vandaar dat de KVLV van het gewest Riemst een afspraak had op het schepencollege van 14 februari. Zij zijn de gemeente heel dankbaar voor de financiële steun die zij jaarlijks mogen ontvangen en zij hopen dan ook dat de gemeente hier nog steeds geld voor zal blijven vrijmaken. Al de KVLV-dames zetten zich belangeloos in om het verenigingsleven in hun dorp helpen uit te bouwen. Want weet dat een samenleving niet zonder deze vrijwillige inzet kan.
Daarom vroegen zij voor verdere ondersteuning en waardering vanuit het gemeentebestuur en zij wilden dit op een leuke manier duidelijk maken.

Burgemeester Mark Vos zal zich deze Valentijnsdag nog lang herinneren. Met een lekkere zelfgebakken hartvormige taart, werd dit ludieke intermezzo afgesloten.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio