thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Bijlussende verpleegkundigen

Dit artikel bewijst nog maar eens hoe oppervlakkig jullie journalisten te werk gaan, als het belang van Limburg zich wil blijven profileren als de "libelle" onder de Vlaamse gazetten moeten jullie vooral zo doorgaan. Als MUG-vpk kom ik geregeld in situaties terecht waar jullie in de volgende dagen over berichten in halve waarheden, helaas kan ik het dan niet maken om jullie de juiste feiten door te spelen. Vandaag wel, U noemde immers mijn naam, dus voor alle duidelijkheid...

Jo Leenders - Bree

1)Nathalie en Robin: Ongehuwd en thuis wonend

2)Ollie: Ongehuwd en zijn mama zorgt beter voor hem dan wie ook

3)Ikzelf: gehuwd maar nog steeds thuis wonend

Wij zijn 4 jonge vpk die van nul af proberen een eigen toekomst op te bouwen door nu keihard te werken ( en hierdoor belachelijk veel belasting betalen). Wij kunnen er ook niet aan doen dat: iemand met een evenwaardig diploma bv. graduaat elektronika 10% meer loon krijgt en hiervoor geen weekend of nachten moet werken, een 13de maand niet bestaat, ons 4de jaar spoed - en intensieve zorgen niets extra opbrengt.

Vooraleer dat U nog eens denkt aan een kritisch artikel om de publieke opinie tegen verpleegkundigen op te zetten denk dan aub voor één keer eens na!!!

Want mijn "oudere" collega's met een eigen huis en kinderen die hebben geen tijd om bij te klussen. De mensen die U in het bewuste artikel viseert, hebben een jobke in het weekend, mijn oudere collega's hebben er dagelijks een volledige dagtaak bij.