JH De Stip moet knielen voor FC De Miezeriken

Print

JH De Stip moet knielen voor FC De Miezeriken

Ham -

Begin januari werd een 2e clásico afgewerkt tussen de jonkies van jeugdhuis De Stip en de veteranen van de Miezeriken. De eerste confrontatie in juni 2012 eindigde op 3-3, deze keer gingen de Miezeriken erover met 6-5!

De Stip stond al vroeg achter door een doelpunt van Pa Flipse, hij toonde zijn zoon in het andere kamp hoe het moet .

.. scoren. Jan "van Meester Geert" scoorde tegen maar Wim Hillen lobte de broer van King Kong enig mooi, maar wel per ongeluk, naar een 2-1 tussenstand. De 3-1 viel na een afvallende corner geraketteerd door Nick "de basketter"! De 4-1 werd gescoord door John "geef-me-10-minuten" die net daarvoor Powkison al in de wind had gezet en de paal trof bij zijn eerste balcontact. Hij viel in voor Glenn die transformeerde in een goed leidende scheidsrechter. De 4-2 voor rust via Jan gaf hoop.

Na de rust mocht Bram "would-be hattrick man" een afgeweken doelpunt claimen voor De Stip, youngster Arne kopte enig mooi de 5-3 binnen. Toch kwam De Stip weer in de wedstrijd via die dekselse Jan, een Miezerik die een hattrick scoort voor de verkeerde ploeg!

De verlossende 6-4 via sluipschutter Michiel "de zoon van de voorzitter" dreef de Stippers helemaal tot wanhoop. Toch prikte Pieter Goossens zonder dat ie het besefte de 6-5 op het eindscorebord.

In totaal werden er 10 doelpunten gescoord door Miezemannen, al waren er een paar van kamp verwisseld. Inzet van het duel werd op foto vastgelegd: De verliezers mochten knielen voor de overwinnaars! Terecht!

Na de match werd er verbroederd in café De Trouwe Lassie en gaf bazin/legende Irma nog een rondje en de beste wensen voor iedereen! Dank u Irma!

Later op de dag werden er nog 4 koningen opgemerkt maar dat is alweer een ander verhaal.

Dank voor de foto's aan Nathalie Flebus.

De Man Die Er Was


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio