Gevangenis

Ik wil reageren op het artikel (HBvL 21/02/05) 'Een gevangenis leert je haten'.

Anita Jackers - Bilzen

Als Bilzenaar en nu nog verblijvend in de St.Jozefkliniek in Munsterbilzen, herken ik dezelfde gevoelens. Ook hier zitten gedetineerden, die ons het leven moeilijk maken. Als er geen plaats is in de gevangenis dan worden die psychopaten ook hier gedumpt. Terwijl onschuldige gecolloqueerde mensen hier een straf uitzitten terwijl velen een blanco strafblad hebben. Depressieve mensen, die veel meegemaakt hebben, die lastig gevallen werden in de buitenwereld, kortom zeer trieste dramatische verhalen.

Ik vraag me af waar de grenzen zijn en wie er ziek is, gek of gek gemaakt door die vieze buitenwereld? Wij worden verzorgd door gebrainwashte verplegers die ons beliegen en ons het bloed onder de nagels uithalen. Geloogf me hier zitten honderden onschuldige brave en bange mensen onnodig opgesloten. Zolang de directie weet dat je geld hebt of je familie ervor betaalt, geraak je hier niet weg! Geldbeheer!

Als je hier goed binnenkomt en het geluk hebt om een goede vriend te hebben die het onmogelijke doet om je hier uit te halen, kom je van de hel in de zevende hemel. Je moet lichamelijk en psychisch zo sterk zijn om dit te overleven.

Steve Stevaert had gelijk dat er veel ziekenhuizen weg moeten. Hier proppen ze ons vol met chemische producten en maken ze onze maag, darmen en lever kapot!

Aangeboden door onze partners