JAPS houdt zesde muziek- en dansnamiddag

Print

JAPS houdt zesde muziek- en dansnamiddag

Hasselt -

De vereniging voor medioren en senioren heeft voor de zesde keer een super muzikale dansnamiddag georganiseerd. Zowat 150 liefhebbers vonden elkaar zaterdag in de Kermeta zaal in Kermt. Het werd een aaneenschakeling van muziek, optredens en gezellig samen kletsen.

DJ Valere wist meteen de juiste sfeer er in te brengen. Met schlagers en meezingers bracht Valere de meesten in de goede stemming. Slowen en line dancing hoort daar zeker bij maar voor velen mag het ook vlugger en blitser gaan.
Japs zorgt altijd wel voor een of andere leuke verassing. Zaterdag deed een “bijna-echte” toreador zijn intrede. De aanwezigen kregen bovendien een setje getekende prentkaarten cadeau.

JAPS, de Hasseltse medioren- en seniorenvereniging ontvangt iedereen op haar activiteiten zonder inschrijving of inkom. De drankjes zijn niet te duur en voor de kleine honger is er steeds iets voorzien. Ze beginnen meestal in de vroege namiddag om s’avonds tijdig terug thuis te zijn.

Wie op de hoogte wil blijven van de JAPS-kalender doet best een e-mail naar japs.spa@gmail.com. Een telefoontje naar voorzitter Valère Geuns kan ook: 0476 238 736


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio