Workshop denksport in Kolderbos

Print

Workshop denksport in Kolderbos

Genk -

In de wijk Kolderbos krijgen kinderen de kans om op zoek te gaan naar talenten. En zo ontdekken ze vaak dat ze meer kunnen dan ze denken.

Regelmatig krijgen ze de kans om deel te nemen aan workshops op de zogenaamde verschillende eilanden. ( denkeiland, muziekeiland, beeldeiland, taaleiland, sameneiland, beweegeiland, natuureiland, fijneiland, ondernemerseiland )
Op maandag, 28 januari 2013 kregen de leerlingen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar de kans om deel te nemen aan de workshop 'denksport'.

Na schooltijd kwamen ze afgezakt naar het wijkcentrum in Kolderbos.
Daar speelden ze allerlei denkspellen zoals blokus, rummikub, triominos… Ze werkten ook nog per twee met verschillende “smartgames”. Er werd aardig nagedacht en overlegd.
Maar ook woordzoekers en sudoku’s werden knap opgelost. De kinderen waren zeer enthousiast. De tijd vloog echt om. Velen wilden ook nog werkjes mee naar huis om thuis verder te denken. Het was een leuke activiteit. Een dikke proficiat aan al die leerlingen voor hun enthousiasme! Ze verdienen een dikke duim voor hun denkwerk.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio