Lets Gigos

Print
Lets Gigos

Lets Gigos

Genk -

Jeugdwerking Gigos Genk-Zuid zet 2013 in met de start van een gloednieuw project genaamd het Lets Systeem. Het Lets systeem is gebaseerd op het ‘voor wat hoort wat’ principe.

In ruil voor jouw talent of een vaste wederdienst die Genk-Zuid voorstelt op hun website, kan je gebruik maken van enkele handige diensten, activiteiten en faciliteiten van de werking.


Via het Lets Systeem wordt er dan getracht om inwoners van de wijken binnen Genk te motiveren een atelier gebaseerd op hun talent te geven binnen de kinderwerking. Zo wordt er gestreefd naar een bredere samenwerking met de bewoners en de werking van het jeugdhuis.

Jeugdwerking Genk-Zuid organiseert dit voorjaar 3 grote activiteiten. Op 15, 16 en 17 februari vindt er in de lokalen van Genk-Zuid een fotoshoot plaats met enkele professionele fotografen. Vervolgens kan je je toekomst laten voorspellen op 8, 9 en 10 maart tijdens de Paranormaal beurs. Ten slotte kan je nog deelnemen aan een casino avond met Russische Roulette op 20 april.
Het geheel is gebaseerd op de wisselwaarde ‘Moiz’. Deelname aan deze activiteiten kan dus door het inzetten van Moiz punten. Je kunt dus Moiz verdienen met jouw talenten en weer Moiz verzilveren voor een dienst van de Jeugdwerking.
Dus wil je een professionele fotoshoot van jouw, je gezin, je vrienden,... kom dan zeker langs. Het kost je financieel niks.

Voor meer informatie over het project kan u terecht bij Sylvie Duchateau, Kastertstraat 45, 3600 Genk
sylvie.duchateau@gigos.be
GSM 0485/87 93 09
TEL 089/ 36 43 93


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio