Okra's nieuwjaarsreceptie

Print

Okra's nieuwjaarsreceptie

Bocholt -

Voor alles moet een eerste keer zijn. In het verleden werd op de verschillende Okra-activiteiten (bowlen, fietsen, wandelen, …) afzonderlijk het nieuwe jaar ingezet. Voor 2013 werd besloten om het roer om te gooien. Alle leden van Okra waren uitgenodigd in de parochiezaal van Kaulille om met een hapje en een drankje het nieuwe jaar in te zetten.

Op woensdagnamiddag bij het binnenkomen zorgden de bestuursleden voor een warm welkom en kreeg iedereen een glas cava of fruitsap aangeboden. De plaatsen in de zaal waren in geen tijd bezet en er heerste een warme en ontspannen sfeer. De beste wensen voor het nieuwe jaar werden uitgewisseld.

In zijn openingstoespraak wenste voorzitter Lambert Evens iedereen een vreugdevol, gezond en gezellig 2013 toe. Hij stond ook even stil bij al diegenen die in 2012 overleden. In de vooruitblik voor het nieuwe jaar namen de fietsvakantie in Gelderland en de vliegreis naar Ibiza een grote plaats in, naast alle andere wekelijkse activiteiten. Ook het jaarthema van Okra ‘Ik vind de aarde leuk’ kreeg een woordje uitleg mee. Samen met de voorzitter hieven alle aanwezigen het glas op een aangenaam en succesvol Okra-jaar.

Na het vullen van de glazen en de hongerige magen was het tijd voor een terugblik op een rijk gevuld 2012. Via een power-point presentatie werden de voornaamste bezigheden van 2012 samen met enkele wekelijkse activiteiten in beeld gebracht. Alle aanwezigen genoten van de vele foto’s waarop hun deelname en prestatie op één van de vele Okra-activiteiten te zien was. Het geroezemoes en de lachjes wanneer iemand bekkentrekkend of zeer serieus in beeld kwam, waren talrijk. Volgens alle aanwezigen was dit voor herhaling vatbaar.

Er werd uitgebreid nagepraat bij het eten van een versnapering en een tas koffie. De 80 aanwezigen vonden dat de namiddag veel te vlug was voorbijgegaan en dat afwezigen voor de zoveelste maal ongelijk hadden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio