Provil organiseerde 55ste cross

Print
Provil organiseerde 55ste cross

Provil organiseerde 55ste cross

Lommel -

De Cross der Jongeren op 30 januari 2013 was met zijn 1.363 inschrijvingen een succes. De afstanden waren - zoals steeds - afgestemd op een breed deelnemersveld. Hoewel deelnemen belangrijker is dan winnen, blijft het competitieve element op de achtergrond aanwezig.

Elke mededinger krijgt een aandenken en er zijn meer dan 1000 prijzen te winnen.

De Cross blijft de enige schoolsportmanifestatie waarin - vanaf het prille begin al - leerlingen en leerkrachten uit alle onderwijsnetten meedingen. Scholen uit heel Vlaanderen en vooral die uit Lommel en de regio stromen nu al meer dan 50 jaar toe naar deze loopcross.

Dit jaar waren er vier nieuwe reeksen, nl. voor de eerste twee jaren van het basisonderwijs (jongens en meisjes). Zij liepen een afstand van 500 m. Al wie ouder is, liep - naargelang van leeftijd en sekse - 800, 1000, 1500, 2000 of 3000 meter.

Wij bedanken de gulle sponsors - de grootste zijn Het Belang van Limburg, Belfius, SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport), Coca-Cola en United Telecom - en ook de talrijke medewerkers die zich inzetten voor het welslagen van die unieke sportgebeurtenis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio