TISL organiseert fotowedstrijd tijdens de 90ste schooldag

Print

TISL organiseert fotowedstrijd tijdens de 90ste schooldag

Genk -

Op dinsdag 29 januari was het de 90ste schooldag van het 90ste schooljaar in het Technisch Instituut Sint Lodewijk en dat vroeg natuurlijk om een speciale actie. Daarom werd er een fotowedstrijd georganiseerd voor de leerlingen. Op verschillende plaatsen in de school hingen foto’s van 18 leerkrachten waarbij de leerlingen de foto van nu moesten linken aan de foto van vroeger.

Dit zorgde voor heel wat geanimeerde gesprekken en discussies over wie wie was. We hadden misschien ook wel onze leerkrachten zelf moeten laten deelnemen want zelfs voor hen was het niet voor de hand liggend.

Er deden in het totaal 112 leerlingen mee, verspreid over de hele school. De hoofdprijs was een digitaal fototoestel, geschonken door de milieuraad van de school. Deze prijs gaat naar Baykal Cagdas. Hij was de enige van alle deelnemers die alles juist had. Naast het fototoestel werden ook nog 11 troostprijzen uitgeloot onder de deelnemers. Zij kregen hun prijs overhandigd door directeur Michel Janssen.

Er zullen de komende maanden nog enkele activiteiten plaatsvinden ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Technisch Instituut Sint Lodewijk. Zo is iedereen nu al van harte uitgenodigd om te komen meevieren tijdens onze opendeurdag van 10 maart 2013.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio