Kippenvelmomenten tijdens winterconcert zangkoor Royerheide

Print

Kippenvelmomenten tijdens winterconcert zangkoor Royerheide

Diepenbeek -

Het gemengd zangkoor Royerheide kon zaterdagavond weer rekenen op een grote publieke belangstelling voor het tweede winterconcert in de kerk van Rooierheide. Ook nu werd er gezorgd voor een gevarieerd programma onder de professionele en enthousiaste leiding van dirigent Guy Franssen.

Het ontbreken van een gastkoor zoals bij de vorige edities leek op het eerste zicht een gemis, maar bleek achteraf toch goed ingevuld te zijn door een gelegenheidsensemble met jong talent Kristien Blokken (altblokfluit) en Andreas Bouckaert (piano). Met vaste waarde als Reinhilde Bovend´aerde (sopraan), Willy Appermont op piano en Véronique Henderix en Michel Awouters op viool ontstond er een goede balans met het koor.

Als afsluiter van dit winterconcert zorgde de samenzang met het publiek van “ In de stille Kempen” en “Plaisir d´amour” voor een kippenvelmoment. De staande ovatie voor koor en muzikanten was zeker gemeend. Met een kleine attentie voor alle musici en een woordje van dank aan allen die dit concert mogelijk maakten, sloot voorzitster Martha Blokken deze muzikale avond en nodigde ze iedereen uit voor een hapje en drankje in het OCR.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio