Neos Voeren boeit senioren

Print
Neos Voeren boeit senioren

Neos Voeren boeit senioren

Voeren -

Neos Voeren (NEtwerk van Ondernemende Senioren) ging onlangs van start en pakte ondertussen al uit met enkele goed bezochte activiteiten. Het is een bruisende twee maanden oude vereniging voor actieve senioren met een brede interesse: cultuur, uitstappen, reizen, sport of ontspanning.

De nieuwjaarsborrel met een bloemlezing uit het werk van Louis Paul Boon door Marcella Piessens was een schot in de roos, met talrijke geïnteresseerde bezoekers. Het bestuur stelde ook het jaarprogramma voor. “W mikken op twee maandelijkse activiteiten in Voeren, maar ook op locatie”, stelde voorzitter Jean Geelen van ’s-Gravenvoeren.

Marcella Piessens wist de aanwezigen te boeien met verrassende en sfeervolle vertellingen van Louis Paul Boon, het verhaal van een volksjongen die op zijn 15de gevelschilder en op zijn 65ste kandidaat Nobelprijswinnaar was.

Rinus Stalmeijer, Jean Duijsens, Victor Renkens, Jean Geelen, Hans Maurer, Clement Willekens, Annemie-Palmans-Casier (niet op de foto) vormen het bestuur.

De eerstvolgende activiteit van Neos Voeren vindt plaats op 5 februari. Meer info over kaarten op tafel vindt u op de website van de vereniging. Info en aanmelden bij secretaris Rinus Stalmeijer (email: adarinus@skynet.be of telefoon 04 381 31 00).


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio