Waggelerre houdt pronkzitting van bovenste plank

Print

Waggelerre houdt pronkzitting van bovenste plank

Voeren -

De Kursaal in de Boomstraat in ’s-Gravenvoeren was tot in de nok gevuld voor de pronkzitting van de Waggelerre, de Graven van Voeren. De oudste carnavalsvereniging van de Voerstreek pakte uit met een spetterende show met artiesten van eigen bodem en gastoptredens.

Zang, dans, buut, sketches en uiteraard de dansen van de dansmariekes, veelvoudig Europese kampioenen, stonden op de menukaart. Ook de eigen liedjes van de vereniging en de blaaskapel zorgden voor animatie en gezelligheid.

Prins Henri III (Eussen) de jubileumprins van de Waggelerre van vorig jaar zag dat het goed was en dat er ambiance was. Hoogtepunt van deze pronkzitting werd traditiegetrouw de installatie van de nieuwe prins. Noël Simons (41 jaar) van de Molenstraat maakte zijn opwachting en beloofde “er op Vastenavond (vette dinsdag) een denderend carnavalsfeest van te maken”.

Samen met jeugdprins Alexander Hofman mocht hij de felicitaties van een afvaardiging van Liveke (de Limburgse vereniging voor carnavalsevenementen) ontvangen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio