Toekomst oogt rooskleurig voor Nieuw Genker Toneel

Print

Toekomst oogt rooskleurig voor Nieuw Genker Toneel

Genk -

Het NGT (Nieuw Genker Toneel) verkeerde de voorbije dagen in een heuse feestroes. De jaarlijkse traditionele 'nieuwjaarsreceptie' is telkenmale hét absolute moment om enerzijds terug te blikken op het recente verleden, en anderzijds ook een blik op de toekomst te werpen.

"Een toekomst die er zeer rooskleurig uitziet," beklemtoonde voorzitster Annick Van Vinckenroye in haar feestrede. "De eigen producties werden weerom weer grote successen, terwijl de deelname van enkele NGT-ers aan de 'Gencker revue' ook benadrukt werd. En niet te vergeten, dat onze eigen René Swartenbroekx deze revue zelf heeft geschreven," lichtte Annick toe.

Naar de toekomst toe werd vooral het eerstkomende evenement belicht door de NGT-voorzitster. "Vrijdag 15 maart vieren we ons 35-jarig bestaan middels de premiere van de nieuwste productie 'Een pyama voor zes'. Daaraan verbonden heeft nadien de feestreceptie plaats om dit 35-jarig bestaante vieren," vertelt Annick Van Vinckenroye.

Melden we nog dat het NGT de award voor de Genker Revue mocht ontvangen (zie foto). En ook met 'Vrijdag Viskesdag' vielen de Genkenaars in de provinciale prijzen vorig seizoen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio