Winterconcert van gemengd koor Royerheide

Print

Winterconcert van gemengd koor Royerheide

Diepenbeek -

Het gemengd zangkoor Royerheide kon zaterdagavond 26 januari weer rekenen op een grote publieke belangstelling voor hun tweede winterconcert in de kerk van Rooierheide. Ook nu werd er gezorgd voor een gevarieerd programma onder de professionele en enthousiaste leiding van dirigent Guy Franssen.

Het ontbreken van een gastkoor zoals bij de vorige edities was een gemis, maar bleek achteraf toch goed ingevuld te zijn door een gelegenheidsensemble met jong talent Kristien Blokken (alt- en sopraanblokfluit) en Andreas Bouckaert (piano). Met vaste waarden zoals Reinhilde Bovend´aerde (sopraan), Willy Appermont (piano) en Véronique Henderix en Michel Awouters op viool ontstond er een goede balans met het koor.

Als afsluiter van dit winterconcert zorgde de samenzang met het publiek van “ In de stille Kempen” en “Plaisir d´amour” voor een kippenvelmoment. De staande ovatie voor koor en muzikanten was zeker gemeend.

Met een kleine attentie voor alle musici en een woordje van dank aan allen die dit concert mogelijk maakten sloot voorzitster Martha Blokken deze muzikale avond en nodigde iedereen uit voor een hapje en drankje in het OCR.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio