Okra feliciteert 100-jarige Liza Creemers op Welzijnscampus

Print

Okra feliciteert 100-jarige Liza Creemers op Welzijnscampus

Bree -

Liza Creemers verblijft sinds enkele jaren in het woonzorgcentrum Gerkenberg. Ze mocht er onlangs haar 100 ste verjaardag vieren! Ze werd overladen met kaartjes, felicitaties en kusjes. Op zaterdag 26 januari genoot Liza van de aanwezigheid van het stadsbestuur, de directie, het personeel, de vrijwilligers, de familie, de vrienden en de kennissen tijdens een receptie.

Ze mocht een geschenk in ontvangst nemen vanwege de koning en de koningin en van het stadsbestuur.

Op zondag 27 januari was het haar eigenlijke verjaardag die ze met de familie vierde.
Op maandag 28 januari hief ze het glas met haar medebewoners bij wijze van aperitiefje voor de maaltijd. In de namiddag genoot ze van een mooie dankviering voorgegaan door Tuur Janssen en pater Bosmans en van de mooie zangstem van Odille van de vrijwilligers. Daarna volgde een overheerlijke grote slagroomtaart.
Maar Liza was blij verrast toen ze het bestuur en een afvaardiging van OKRA binnen zag komen en ze een mooie bos bloemen overhandigd kreeg!

De ouderenvereniging OKRA waar zowel de 55 plusser als de 75 plusser zich thuis voelt, was deze kwieke 100 jarige niet vergeten! En dat deed haar deugd. De kers op de taart. Maar Liza gaf ook iets terug: haar positieve ingesteldheid die heel haar omgeving deed stralen en liet mee genieten!

Bedankt OKRA, bedankt Liza! En op haar 101 mogen ze zeker terugkomen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio