Fotografie CVO Heusden-Zolder stelt tentoon.

Print
Fotografie CVO Heusden-Zolder stelt tentoon.

Fotografie CVO Heusden-Zolder stelt tentoon.

Heusden-Zolder -

Onder de naam EXPO 13 opent op 2 februari de tentoonstelling van het werk van laatstejaarsstudenten fotografie van het CVO Heusden-Zolder in het Transit-gebouw van de mijnsite van Houthalen. De 22 deelnemers aan deze tentoonstelling voltooien dit jaar hun opleiding tot professioneel fotograaf, en krijgen daarvoor een getuigschrift, wat hen toelating verschaft tot het beroep.

Een eigen zaak als fotograaf opstarten is een optie die enkelen reeds benutten, hoewel de meerderheid geen professionele doeleinden beoogt.

Een centraal thema is er niet op deze tentoonstelling. Iedere fotograaf koos individueel een thema dat hij/zij grondig uitdiepte. Gedrevenheid en "gebeten zijn door fotografie" is de gemeenschappelijke noemer die hun werk verbindt.

De tentoonstelling is niet enkel een gedroomde bekroning van hun werk, maar het inrichten ervan is tegelijk een essentieel onderdeel van de opleiding tot fotograaf.

Belangstellenden en liefhebbers van het medium fotografie zijn welkom in zaal TRANSIT, Pastorijstraat 40 te Houthalen. De tentoonstelling is op weekdagen geopend van 18 tot 21 uur en op weekenddagen van 15 tot 18 uur. De toegang is gratis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio