OKRA Neerglabbeek viert 50ste verjaardag

OKRA Neerglabbeek viert in 2013 haar 50ste verjaardag. Een gouden verjaardag en heel ons jaarprogramma staat dan ook in het teken van deze viering. Onze algemeen vergadering zal doorgaan op 12 febuari,in zaal Elcerlyck. Daar krijgen alle leden tekst en uitleg wat er dit jubileumjaar te gebeuren staat.

magriet daenen

Samen met het OKRA...ntje maken we er een feestjaar van.

Wie heeft er nog foto's van de tijd van toen, om in de volgende edities te plaatsen.

Onze activiteiten voor februari:- vrijdag 15 februari: wandelen - 22 februari: curvebowlen.

Onze eerste uitstap op vraag van vele leden naar Breifabriek "Marchienne" te Heinsbergen zal doorgaan op woensdag 27 februari.

In januari gingen we wandelen en kaarten met seniorensport te Ellikom. We waren ook goed vertegendwoordigd op de nieuwjaarsreceptie. Onze bestuursleden kregen een koffietafel aangeboden ten huize Goormans en Lena Geusens ondervoorzitster werd koningin,gekroond want zij had de boon in de driekoningenkoek.

Vele bestuursleden habben een cultureel abonnement en voorbeelden trekken: ook vele leden willen nu de vertoningen bijwonen.

Dit jaar hopen we jong-gepensioneerde aan te trekken, want onze OKRA Neerglabbeekmag niet verdwijnen, maar wij ouderen kunnen de kar niet blijven trekken.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio