Speelweek 14 van Tafeltennisclub Hechtel-Eksel

Print
Hechtel-Eksel -

• A-PLOEG – TTC LIPALET B: 10-6
Een mooie overwinning voor de A-ploeg tegen de derde laatste van de competitie. Halverwege stond het nochtans pas 5-3 in het voordeel van de thuisploeg. Peter Bollen won zijn eerste twee wedstrijden in vijf sets, terwijl Stijn Marcoen met 12-14 in de vijfde set onderuit ging.


Thomas Vanhaeren zorgde voor de belangrijke negende overwinning voor de ploeg door eveneens in de beslissende set te winnen tegen Paul Cox, waardoor de punten naar Eksel gingen. Stijn moest verstek geven voor de laatste match wegens een aanhoudende blessure. Johan Carna sloot zijn avond terug af met vier overwinningen. Thomas, Peter en Stijn behaalden elk twee overwinningen.

• B-PLOEG – TTC SCHULEN E: 8-8
Een knap gelijkspel voor de B-ploeg met andermaal een grote rol voor Jorne Raymakers. Hij won al zijn matchen en zorgde zo voor de helft van de overwinningen. Thieu Beliën won twee matchen, terwijl Stef Bollen en Gijs Kuppens slechts één match kon winnen. Gijs verloor wel nog een match in de vijfde en beslissende set met 8-11 waardoor de eindstand nog in het voordeel van de B-ploeg had kunnen zijn.

• C-PLOEG – TTC MOLENBEERSEL B: 13-3
Een duidelijke overwinning was er voor de leider in vierde provinciale. Al vlug werd het 6-0 en 7-1 waardoor de ontmoeting al bijna beslist was bij de helft van de confrontatie. Opmerkelijk was wel de eerste nederlaag van Ben Van Gerven in vierde. Hij won drie van de vier matchen. Broers Maarten en Dries Theunissen lieten geen steek vallen en wonnen al hun matchen: vier op vier. Hans Dierick won er twee en moest de laatste match “walk over” geven wegens blessure.

• D-PLOEG – TTC LIPALET E: 5-11
Andermaal een nederlaag voor de D-ploeg. Jens Carna moest terug meedoen als vierde man maar zorgde wel voor de stunt door de meeste overwinningen op zijn naam te zetten. Hij won twee matchen telkens tegen een E2-speler, twee klassementen hoger dan hem. Eén overwinning en toch een beetje ontgoocheleing was er voor zowel Ruddi Poelmans, Jos Bollen als Martyn Smeers. Dit weekend volgt er een heel belangrijke wedstrijd tegen rechtstreekse concurrent Bambi – Neeroeteren.

• E-PLOEG – TTC PEER C: 5-11
Tegen een overwegend vrouwelijke ploeg, moest de E-ploeg toch de duimen leggen. Man van de avond was hier Bart Loenders door drie van de vier matchen te winnen. Davy Gijbels en Leendert Weytjens konden eveneens één match meepikken, terwijl Ward Gysbrechts geen match kon winnen. Hij verloor wel nog een match met 9-11 in de vijfde set, net zoals Davy.

• F-PLOEG – TTC HOUTHALEN D: 4-12
De tegenpartij was slechts met drie spelers, maar toch waren ze nog te sterk voor onze thuisspelers. Zowel Joery Paredis, Jannick Jansen, Ramon Craeghs als Mathias Craeghs waren niet opgewassen tegen de sterkere tegenstanders. Enkel Mathias verloor een match in vier sets en een andere match in vijf sets waarbij de laatste set nipt met 9-11 werd verloren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio