Uitslagen halve finales Bekercompetitie Oeterse Liga

Print

Uitslagen halve finales Bekercompetitie Oeterse Liga

Maaseik -

Op vrijdag 25 januari werden de halve finales van de Bekercompetitie gespeeld nl. Real Caravan tegen Deckers Woningconcepten en De Bullekers tegen ZVK De Klussenier.

REAL CARAVAN - DECKERS WONINGCONCEPTEN: 8 - 1

Vorige week leed Real Caravan, uitgerekend tegen Deckers Woningconcepten, haar eerste nederlaag in de competitie!

Ze waren dus gewaarschuwd! Vanaf de aftrap nam de thuisploeg het heft in handen en na amper 3' leek de wedstrijd al gespeeld: 3 - 0!!! De thuisgoalie Wirix Martijn speelde een dijk van een wedstrijd en leek onklopbaar. Ruststand: 6 - 0. Real Caravan nam gas terug en controleerde de wedstrijd. De toeschouwers zagen een gelijkopgaande tweede helft. "Piwi" Wirix reageerde attent en ging voor een "clean sheet". Daar dacht Erlingen Tom anders over: 8 - 1.

DE BULLEKERS - ZVK DE KLUSSENIER: 2 - 5

De toeschouwers zagen een stevige partij van twee ploegen die er naar uitkeken om een eerste Bekerfinale uit de brand te slepen. Kansen over en weer zorgden voor een 2 - 3 ruststand. Vol overgave trachtte De Bullekers om zo snel mogelijk op gelijke hoogte te komen met de bezoekers. Een goedkeepende Baeten Glenn en het doelhout zorgden ervoor dat de verdiende gelijkmaker uitbleef. Op een diefje liepen de discipelen van Baeten Erik uit naar een 2 - 5 eindstand.

FINALE:
vr. 03.05.2013 om 19u30: Real Caravan - ZVK De Klussenier


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio