Looise atletiekvereniging scoort in Sittard

Print
Looise atletiekvereniging scoort in Sittard

Looise atletiekvereniging scoort in Sittard

Tessenderlo -

Atletiekluwte bij LOOIse AV met uitschieter voor Niels Pittomvils.
In de sporthal van het Nederlandse Sittard werden op 27 jan de indoor medailles voor de Limburgse jeugd verdeeld. Op de scorelijst stonden er na afloop 26 LOOIse AV prestaties genoteerd.


Hiervan behaalden Helena Metten (pup) bij de 60m, Lies De Wit (min) bij het hoogspringen en Wout Bex (pup) bij 60m horden en bij het verspringen een gouden medaille.
Anouk Vercammen (min) bij het hoogspringen en Helena Metten (pup) bij de 60m horden waren goed voor zilver.
Brons ging naar Arne Bemong (pup) bij hoog, Lotte Vandervelde (min) bij 60m horden, Bo Paps (benj) bij de 60m en Jade Paps (benj) bij het verspringen.
In de topsporthal te Gent werden de Vlaamse indoortitels AC verdeeld. Slechts twee deelnemers van de LOOIse club. Bart Geukens eindigde met 14.20m op een negende plaats bij het kogelstoten.
Meerkamper Niels Pittomvils behaalde GOUD bij het polsstokspringen de winning jump was 5m wat eveneens goed is voor een nieuw persoonlijk indoorrecord dat op 4.80m stond. Outdoor deed hij al 5.10m
Weinig veldloop activiteit in de buurt tijdens het voorbije week einde.
Het Crosscup circus had zijn tenten opgeslagen in het Waalse Hannut. De Looise cadet Esther Madueke zocht de concurrentie van over de taalgrens op en werd knap tweede op één seconde na een atlete van de Waalse club MOHA (Mons).
Volgende veldloopafspraak is er op 3 februari in Neerpelt voor het Provinciale kampioenschap.

Foto: gert beets


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio