Opbrengst tweedehandsboekenbeurs voor Vincentius Kortessem

Print

Opbrengst tweedehandsboekenbeurs voor Vincentius Kortessem

Kortessem -

Op 20 januari vond in het cultureel centrum De Mozaïek in Kortessem de jaarlijkse tweedehandsboekenbeurs en pannenkoekenslag ten voordele van de Vincentiusvereniging plaats.

De weergoden waren ons minder goed gezind en met een weelderige sneeuwval in de vroege ochtend vreesde de vereniging voor een lage opkomst.

Niettemin vonden heel wat dorpelingen en vrienden uit de buurgemeenten de weg naar het cultureel centrum.
Het werd wederom een succes, de pannenkoeken gingen vlot binnen met deze winterse temperaturen. Ook de boekenverkoop was bijzonder succesvol. Romans, geschiedenis, kunst, koken en ook een lading 'oorlogskranten 1940-1945' vloog de deur uit.

Opnieuw kon het bestuur van de Vincentiusvereniging rekenen op de steun en inzet van de gemeente Kortessem en heel wat sympathisanten die een handje uit de mouwen staken. Meer dan 30 helpers maakten deze dag tot een enorm succes.
Voorzitster Marèse Claesen en het voltallige bestuur danken alle burgers van Kortessem en van de omliggende gemeenten die het barre winterweer trotseerden om dit goede doel te steunen. Ook dankjewel voor de vele sponsors die dit initiatief mogelijk maakten!
Met de opbrengst kan de Vincentiusvereniging tal van extra goederen aankopen om de ruim 100 kansarmen uit Kortessem ism het plaatselijk OCMW te helpen.

Wil u meer informatie over de vereniging St-Vincentius Kortessem of wilt u ons bestuur komen versterken? Stuur dan een mailtje naar vincentiuskortessem@gmail.com of neem contact op met de voorzitster Marèse Claesen op 011/37.69.55.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio