Zandmennekes borrelen op het nieuwe jaar

Print
Zandmennekes borrelen op het nieuwe jaar

Zandmennekes borrelen op het nieuwe jaar

Kinrooi -

Op zondag 20 januari hadden de Zandmennekes hun Nieuwjaarsborrel op Domein Woutershof. Het werd een gezellige namiddag waar 50 leden en heel wat genodigde aanwezig waren. Iedereen werd er welkom geheten, de leden werden bedankt voor de geweldige opkomsten en voor hun grote inzet bij de activiteiten die we hebben mogen inrichten het voorbije jaar.

Ook werden de vele vrijwilligers bedankt, dit zijn de mensen waar onze vereniging op kan rekenen bij de werkzaamheden op tal van activiteiten het hele jaar door.
Ook een groot woord van dank aan het dagelijks bestuur van Domein Woutershof.
Wij als vereniging De Zandmennekes hebben zijn hier al jaren gehuisvest, en hebben er zelfs een eigen verenigingslokaal 'Het Frutselkot'.
Ook was er een woord van dank aan de buren van Woutershof. Deze mensen hebben wel eens een beetje last van ons, als de bezoekers van onze jaarlijkse rommelmarkten de parking te ver vinden en het wagens achterlaten op plaatsen waar ze niet thuishoren.
Tot slot werd er Dientje en Jaak (Hoeken) in de bloemetjes gezet .
Het was op deze dag precies 19 jaar geleden dat zij het éérste grote Prinsenpaar van de Zandmennekes waren.

Dus als alles goed mag blijven gaan, bestaat onze vereniging het volgende jaar 20 jaar. Wat dan zeker zal gevierd worden. Ook werd er gemeld dat onze jaarlijkse rommelmarkt bijna volzet is, nog 20 standplaatsen en we moeten de inschrijvingen weer noodgedwongen vervroegd stopzetten. Na deze bedankwoorden werd er nog gezellig door geborreld .


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio