Radio GRK en Genkse bib hand in hand

Print
Radio GRK  en Genkse bib  hand in hand

Radio GRK en Genkse bib hand in hand

Genk -

In het verleden werd er door het bestuur van stadsradio GRK (Genker Radio Kontakt) en Genkse instanties al vaker samengewerkt. Voorbeelden hiervan zijn diverse evenementen waarop GRK voor amusement, muziek en commentaar tekende zoals de kerstmarkten, Swinging Genk, later Genk on Stage , en dichterbij de schaatspartijen aan de bevroren molenvijvers.

Dit keer wordt GRK wel erg cultureel in gedachte en woord. De bekende Noud Maas, zowel in binnenland als over de grenzen een begrip, komt op vrijdagavond 15 maart zijn pelgrimsverhaal voorstellen in de Genkse bibliotheek. "Noud neemt ons en de hele zaal mee op sleeptouw vanaf de Achelse kluis, zijn thuis tussen haakjes, tot over de Alpen heen,helemaal tot in Rome", vertelt GRK-voorzitter Eddy Thijs. "Het wordt een avondvullende voorstelling met een ludiek gedeelte en een multimediale presentatie waarna Noud zijn boek 'Alle wegen' ..voorstelt aan het publiek", zegt Thijs.
Op het einde van de avond is een signatuursessie voorzien bij de verkoop van het boek van Noud Maas.
De uiteindelijke organisatie van dit evenement is in handen van 'De Wandelaar', Vlaanderens nieuwste 'wandelvereniging'. Deze vereniging pakt de komende weken nog uit met diverse alternatieve initiatieven.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio