thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Mixed Event VII was weer een voltreffer van formaat voor MAC

Na een geslaagde Mixed Event VI lag de lat zeer hoog voor MAC. Toch slaagde ze met glans.

Een zaal die nog mooier aangekleed was, super mooie kampen en een kenners publiek dat op temperatuur werden gebracht door de danseressen van Stacy Thomas (www.

EDGARD BRONCKAERS

st-promotions.com).

Organisator Marc Dubois was dan ook in de wolken na afloop: “We hadden dit jaar extra aandacht voor het showelement dus een lange catwalk als opkomst, extra groot tv scherm, zaal ingekleed met licht en een geluidsshow en natuurlijk goede danseressen. Verleden jaar was het showgehalte al zeer goed en we wilden nog beter doen, aan de reacties te horen zijn we geslaagd.”

De schrik voor een lage opkomst was overbodig, want de zaal zat afgeladen vol mede door de goede voorverkoop.

Toch was het spijtig dat de twee dames van MAC niet konden aantreden: Isabelle Colson kampte verleden week nog met een griep en kon dus niet vechten. Ine Brullot haar tegenstandster haakte af omdat voor haar het verschil in gewicht te groot was.De hoofdpartij ging tussen Engin Kutuk en Claudio Barresi in de A-klasse (hoogste niveau op thaiboks gebied), Robin Venken mocht voor de eerste keer knokken op Full muay thai regels, dit in de B-klasse, tevens een primeur voor de ringstijlen op Mixed event (d.w.z. met ellebogen) en 3 MAC vechters die voor de titel mochten vechten.

De Vlaamse titel muay thai -70kg in de C-klasse was er voor Valdrin Sheholle (MAC), na een knalprestatie vloog de handdoek in de ring.

Ook Junior Vrancken (MAC) haalde vernietigend uit, na welgeteld 40” lag de tegenstander en een uitschuivende scheidsrechter tegen het canvas.

Robin Venken (MAC) kon dus niet achter blijven, hij won zijn partij op full may thai regels onder ogen van een zenuwachtige Ine zijn kamp verdiend op punten.

Marc Dubois samen met een legertje helpers kon niet anders dan tevreden terugkijken op deze avond.

Misschien is het tijd om 25 januari 2014 aan te stippen in de agenda om het Gala Mixed Event VIII bij te wonen en te genieten van gevechtsporten op temperatuur gebracht door danseressen.

Foto’s : https://www.facebook.com/mediaset/?set=a.4773963799389.297064.1604377839&type=1 of http://www.fightview.nl/fotoverslag-mac-mixed-event-2013-fotograaf-jos%20erkens.html

Uitslagen: http://www.martialartscenter.be/forum//viewtopic.php?t=250&start=0


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio