Jeugd T.T.C. Voeren wint allereerste competitiematch

Print
Voeren -

Eind augustus 2012 werd er in Sint-Martens-Voeren een hele nieuwe sportclub opgericht. Onder leiding van Tom Vertommen spelen een elftal spelers tussen 12 en 61 jaar oud wekelijks tafeltennis in het Paviljoen.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat er eerst een jaartje getraind zou worden om dan eventueel volgend seizoen te starten met enkele ploegen in competitieverband.

Toen bleek dat het mogelijk was om de jeugd nog dit seizoen te laten instappen in het tweede gedeelte van de interclub-competitie van de Vlaamse Tafeltennis Liga, afdeling Limburg. Vier jeugdspelers waren onmiddellijk bereid samen een ploegje te vormen. Op zaterdag 19 januari was het dan zo ver: de eerste wedstrijd, uit tegen Herckenrode (Hasselt). Diedrik Vander Straeten, Arthur Booms en Arthur Ernst werden opgesteld voor deze match. In de enkelspelen liepen ze meteen uit tot 3-0; een voorsprong die ze onmiddellijk weer moesten inleveren in de volgende 3 wedstrijden. Bij de start van het dubbelspel stond het dus 3-3. Diedrik en Arthur B. slaagden er in om het dubbelspel binnen te halen. Daarna was het opnieuw tijd voor 3 enkelspelen, waarvan er ook weer twee gewonnen werden. 6-4 dus, in de allereerste wedstrijd. Puik gedaan!

Op zaterdag 26 januari spelen we onze eerste thuiswedstrijd, om 14u tegen Rijkel-Borgloon. Supporters zijn natuurlijk allemaal welkom in het Paviljoen!
Ook geïnteresseerd om aan te sluiten bij TTC Voeren en pingpong te spelen op recreatief of wedstrijdniveau? We trainen elke week op donderdag van 19u30 tot 21u30 en elke zaterdag van 10u30 tot 12u30 in het Paviljoen in Sint-Martens-Voeren. Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens een van de trainingen of surf eens naar onze website http://tomvertommen.dyndns.org/ttcvoeren


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio