Lommelse figuranten in Crème de la crème bij VTM

Print
Lommelse figuranten in Crème de la crème bij VTM

Lommelse figuranten in Crème de la crème bij VTM

Lommel -

Maandag 21 januari wordt om 20.30 uur de derde aflevering van Crème de la crème uitzonden op VTM. Deze televisiereeks over drie ondernemende vrouwen kwam tot stand via co-financiering vanuit het Agentschap Ondernemen.

Crème de la Crème is het verhaal van drie sterke vrouwen die erin slagen vernieuwend te zijn in een traditioneel product.

Bovendien hebben ze de wil, de durf en de ambitie om niet enkel te slagen in Vlaanderen maar ook ver daarbuiten. Deze drie vrouwen zullen ongetwijfeld de inspiratiebron zijn voor een nieuwe generatie van ambitieuze internationale Vlaamse ondernemers.

In het verhaal staan drie jeugdvriendinnen op een kantelmoment in hun leven. De dertigers voelen dat het zonder meer tijd is voor verandering. Maar kunnen ze zomaar hun leven omgooien en het verleden loslaten?

De vrouwelijke hoofdrollen in Crème de la Crème worden vertolkt door Tine Laureyns (foto VTM), Joke De Bruyn en Elisabeth Bungeneers. Zij worden geflankeerd door o.a. Tom Van Landuyt, Dirk Van Dijck, Mathias Sercu, Karel Deruwe, Warre Borgmans en Gène Bervoets.Tevens zijn er ook Lommelse figuranten die meedoen aan deze reeks , Lommel in Actie en L-TV ( Lommeltv) figureren als cameraman en fotograaf .


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio