Felix-project zoekt thuis voor 2 gehandicapte katjes

Print

Felix-project zoekt thuis voor 2 gehandicapte katjes

Opglabbeek -

"Wiebel" en "Wiebelin" zijn 2 katjes die allebei lijden aan een storing in hun motoriek systeem. Hierdoor kunnen ze niet zo goed lopen. Bij Wiebelin valt de aandoening goed mee, ze loopt alleen een beetje vreemd. Wiebel heeft het een graadje erger en valt soms om als hij probeert te lopen of gek zit te doen.

Maar over het algemeen functioneren beide katjes prima!

Ze zijn zeker niet zielig; integendeel, Wiebel is vaak de schrik tussen de katten van het opvangverblijf in Opglabbeek :-) Hij kan nogal bazig zijn naar soortgenoten die hij niet ziet zitten :-) Voor mensen is hij heel erg lief. Wiebelin is lief voor andere katten maar erg voorzichtig in het begin als ze mensen nog niet goed kent.

Een half jaar geleden plaatsten wij onze Wiebeltjes samen op een appartement. De katjes waren daar zeer gelukkig, maar helaas is het sinds kort anders voor hen uitgedraaid. Wegens familiale omstandigheden zijn Wiebel en Wiebelin terug gebracht uit hun adoptie. Hartverscheurend voor ons om ze zo 'verloren' te moeten zien. Ze lijden duidelijk een beetje onder hun verhuis.

Wij hopen dan ook zo snel mogelijk een nieuwe, stabiele, en warme thuis voor hen te mogen vinden. Ze worden enkel samen geplaatst. Wiebel is een zwarte kater, Wiebelin een kattin met schildpadmotief. Beiden zijn steriel gemaakt. Ze hebben geen extra verzorging of medicijnen nodig voor hen aandoening. Het enige wat ze zoeken is liefde en een veilige omgeving, voor de rest van hun leven.

Wie interesse heeft deze 2 superkatjes in huis te halen, mag bellen naar Het Felix Project (Martine) op 0477 94 08 21

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio