Nieuwjaarsontmoeting Okra Paal

Print

Nieuwjaarsontmoeting Okra Paal

Beringen -

De leden van Okra Paal klonken op het nieuwe jaar op 17 januari. Maria was weer een tevreden voorzitster, liefst 192 leden hadden zich ingeschreven voor deze nieuwjaarsontmoeting. Door ziekte en het slechte weer waren er wel een 10-tal niet kunnen komen.


Een korte bezinning en een woordje door pastoor Geert deed de mensen even stilstaan bij het leven. Tijd voor het eerste deel van de ontspanning. Hier had men niet minder dan 3 mannen en hun technieker van ’t Kafkoor uitgenodigd. De sfeer zat er met hun humoristische liedjes en anekdotes dadelijk in.
Timing is timing, dus stopte men stipt voor een hap (misschien hadden ze zelf ook grote honger). Feit is toch dat de sandwiches en taart door iedereen werden gesmaakt.
Ook maakt Maria van de gelegenheid gebruik om iedereen een nieuwjaarsgeschenkje te overhandigen. Fernand deelde dan nog een gratis tombola uit. Hier kon men op het eind van de namiddag de tafelversiering met winnen. ’t Kafkoor kwam terug op het podium voor, zoals ze zelf zeggen, het 3de deel van de namiddag.
Nog wat luisteren, meezingen, een lach, een babbel met de tafelgenoten.
Spijtig genoeg was ook deze namiddag weer veel te snel voorbij.
Bedankt, tot een volgende keer.

Meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio