Neos klinkt op nieuwjaarsdrink

Print
Neos klinkt op nieuwjaarsdrink

Neos klinkt op nieuwjaarsdrink

Hechtel-Eksel -

Nu de traditionele familiebezoeken bij de jaarwisseling een beetje achter de rug zijn , is het de beurt aan de verenigingen om hun leden samen te brengen voor een nieuwjaarsdrink. Zo geschiedde ook bij Neos op donderdag 10 januari.

Een 90-tal leden waren ingegaan op de uitnodiging.

Door het feit dat we het afgelopen werkjaar onze werkingsmiddelen goed beheerd hadden was er nog wat overschot in de kas en konden we dit jaar onze leden hiervan mede laten profiteren door de nieuwjaarsreceptie gratis aan te bieden. Bij een glaasje bubbels of fruitsap werden de zoenen en wensen uitgewisseld. De grootste wens,ook al klinkt deze cliché en is deze voor elkeen belangrijk ,maar vast en zeker voor onze leeftijdscategorie is een goede gezondheid. Zo lang mogelijk fit en gezond blijven zijn toch veruit de belangrijkste streefdoelen van de hedendaagse senior.

Ook de voorzitster verwees in haar nieuwjaarstoespraak naar het item 'gezondheid' en stond stil bij diegenen die het afgelopen jaar minder geluk hadden en met een of andere al dan niet ernstige ziekte geconfronteerd werden. Na de mooie en lieve woorden van de voorzitster was het tijd voor onze jaarlijkse animatie tijdens deze samenkomst.

Omdat onze eigenhandig samengestelde quiz over de gemeente Hechtel-Eksel vorig jaar zo goed in de smaak was gevallen opteerden we voor dit jaar opnieuw voor een quiz, ditmaal met als onderwerp 'klassieke muziek in een humoristisch kleedje'. We huldigen bij dit spel uiteraard de Olympische gedachte dat deelnemen belangrijker is dan winnen en het belangrijkste was dat we een aangename en gezellige namiddag beleefden. De uitslag bewees trouwens dat onze leden over een zeer hoge muzikale kennis beschikken. Uiteindelijk was iedereen winnaar, want na afloop mocht iedereen een keuze maken uit ons ruim prijzenaanbod.

Het begin is gemaakt en we zijn weer klaar voor een nieuw jaar vol activiteiten en uitstappen maar hopelijk vooral voor een jaar met veel tijd voor elkaar en veel gezellige momenten om met elkaar te delen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio