Winterwandeling brengt inwoners van Erhemstraat samen

Print

Winterwandeling brengt inwoners van Erhemstraat samen

Riemst -

Vorig weekend organiseerde het straatcomité van de Erhemstraat een heuse winterwandeling langs enkele omliggende kerkdorpen. Uitgerust met een fluo-vestje en een zaklamp namen zowel kranige zeventigers als kinderen in kinderwagens deel aan de vijf kilometer lange wandeling.

Onderweg werden de nietsvermoedende wandelaars getrakteerd en bediend door een opmerkelijk duo op een deugddoende (fruit)jenever, warme glühwein of warme chocolademelk. Handen werden snel opgewarmd boven een zelfgemaakt vuurtje. Een sneeuwlandschap ontbrak maar dat kon de ontspannen sfeer niet bederven.
Anderhalf uur later vonden zo'n zestigtal inwoners van deze gezellige straat de weg terug naar de verwarmde tent die opgesteld stond op de inrit van Paula en William. Daar stond de soep klaar om uitgeschept te worden. De aanwezige kinderen kozen resoluut voor een hamburger. De volwassenen daarentegen waren snel terug te vinden aan de toog die opgebouwd werd met fruitpaloxen. Hier en daar werden nog nieuwjaarswensen uitgesproken. Door deze winterse wandeling kwamen de straatgenoten weer op een ongedwongen manier samen en werd er al luidop gedacht aan een zomerse barbecue.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio