Activiteitenkalender voor komend jaar bekend bij Derbyclub

Print
Activiteitenkalender voor komend jaar bekend bij Derbyclub

Activiteitenkalender voor komend jaar bekend bij Derbyclub

Opglabbeek -

2013 is zopas van start gegaan en dit betekent dat de Opglabbeekse paardenvereniging Derbyclub weer een goed gevulde activiteitenkalender heeft opgesteld om al haar leden te plezieren!

Zo organiseren we dit jaar opnieuw 2 springwedstrijden (oefenjumping én officiële jumping), 2 officiële dressuurwedstrijden, een wandel-/zoektocht doorheen de bossen, een uitstap naar een pretpark, een clubkampioenschap springen en dressuur, een BBQ, sport- en spelnamiddag, St Hubertusviering en ga zo maar door!

Je ziet het, zowel jonge als oudere paardenliefhebbers komen aan hun trekken in onze vereniging en het beste van alles is dat je zelfs niet in het bezit moet zijn van een edele viervoeter om lid te worden van onze club!

Wil je meer informatie over onze vereniging, onze activiteitenkalender, over onze accommodatie of wens je lid te worden? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze website waar je alles rustig kan nalezen en onze contactgegevens kan terugvinden. Laat zeker ook een berichtje achter in ons gastenboek!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio