Website bundelt alle feestjes in Limburg en Leuven

Print
Website bundelt alle feestjes in Limburg en Leuven

Website bundelt alle feestjes in Limburg en Leuven

Hasselt -

Enkele Hasseltse studenten lanceren een website waarop alle feestjes van Limburg samengebracht worden. Elke week geven ze minstens vijf gratis tickets weg via de Facebookpagina van Partylocator.

Zeven studenten van de richting Toegepaste Informatica aan de Provinciale Hogeschool Limburg maakten voor een schoolproject de website www.

partylocator.be aan. Hierop zijn alle fuiven, evenementen en festivals in Limburg en Leuven te vinden. Het begon met een idee voor een schoolproject en groeide uit tot een handige tool.

De website wordt onderverdeeld in de categorieën fuiven, evenementen, discotheken en festivals. Er wordt een zoekfunctie voorzien. Op die manier kunnen de feestbeesten in kwestie zelf bepalen tot op welke afstand ze willen feesten. Wat de fuiven betreft zijn er momenteel enkel die van Limburg en Leuven op de site te vinden. Maar dat zal snel uitbreiden naar de rest van het land. De evenementen van Antwerpse discotheken zijn ondertussen ook al op de site te vinden.

Partylocator werkt nauw samen met discotheken en andere organisatoren. Elke week geeft de site dan ook meer dan vijf gratis tickets weg voor verschillende evenementen. Organisaties die hun evenement graag op de site zien verschijnen, kunnen zich aanmelden via de website of de Facebookpagina.

Foto v.l.n.r.: Stijn, Pieter-Jan, Cynthia, Wim, Stef, Mitch, Yannick


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio