Martinusstudenten bewijzen horecavaardigheden tijdens de nieuwjaarsreceptie

Print
Martinusstudenten bewijzen horecavaardigheden tijdens de nieuwjaarsreceptie

Martinusstudenten bewijzen horecavaardigheden tijdens de nieuwjaarsreceptie

Bilzen -

De jaarlijkse Nieuwjaarstoespraken staan elk jaar in het teken van historische gebeurtenissen en toekomstperspectieven. Na het welkomstwoord van de Voorzitter van de Vriendenkring en de traditiegetrouwe viering van gepensioneerden, gaf Schepen Bruno Steegen, een redevoering over het belang van het onderwijsaanbod van de Martinusschool en de wijze waarop de stad Bilzen alle onderwijsnetten wil ondersteunen in de huidige legislatuur.

Beide directies waren uiterst tevreden over de aanwezigheid van drie Schepenen en een gemeenteraadslid. Met zoveel belangstelling voor Onderwijs is de toekomst van de Bilzense scholen méér dan verzekerd.

De leerlingen van de studierichtingen Voeding-Verzorging en Organisatiehulp verrasten dit schooljaar genodigden en personeelsleden van Campus Martinus Bilzen met heerlijke hapjes tijdens de nieuwjaarsreceptie. Onder vakkundige begeleiding van de leerkracht voeding bereidden de leerlingen op professionele wijze een feestelijke pompoensoep, een assortiment van verse groenten, een garnalenhapje, een wrap met gerookte zalm of pittige kaas, een broccolimousse,… voor ongeveer 200 genodigden. De resultaten waren voortreffelijk en vielen bij iedereen in de smaak. Een ideale voorbereiding voor onze leerlingen op een eventuele latere professionele carrière in de horeca.

Deze feestelijke receptie werd besloten met een lekker dessert en uitbundige dans- en zangcreaties van de genodigden. Campus Martinus heeft bewezen dat het beleidsplan van de huidige Minister van Onderwijs ernstig genomen wordt: ze laat geen enkele kans voorbij gaan om leerlingen en personeelsleden te laten schitteren!

Vicky Bollen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio