ACV Peer wuift regiovoorzitter Fernand Goossens uit

Print
ACV Peer wuift regiovoorzitter Fernand Goossens uit

ACV Peer wuift regiovoorzitter Fernand Goossens uit

Peer -

Na vele jaren voorzitterschap van de gemeentelijke ACV militantenkern, en van het regiobestuur, nam Fernand Goossens afgelopen vrijdag afscheid van deze functies.
Op een passende wijze werden hij en zijn echtgenote door de militanten in de bloemetjes gezet, en mocht hij verschillende geschenken ontvangen.

De militanten loofden Fernand om zijn steeds luisterend oor, en om zijn bijdrage bij de verschillende lokale syndicale activiteiten.

In zijn toespraak dankte Luk Alders namens ACV Limburg Fernand en zijn vrouw Yvonne voor de vele jaren van inzet, en voor de niet-aflatende bekommernis om het welzijn van de werknemers. Tegelijkertijd deed hij een oproep voor een meer rechtvaardige fiscaliteit waarin de sterkste schouders een eerlijke bijdrage leveren. Indien eenieder zijn eigen rechtmatige fiscale deel zou bijdragen, zou de druk op de laagste inkomens in grote mate kunnen verlicht worden.

Actuele cijfers geven immers weer dat ook in Peer 1 op de 7 inwoners onder de armoedegrens leeft. ACV Peer vindt dit een dermate onrechtvaardige toestand dat zij vanaf nu hieromtrent een syndicale actie zullen opzetten.

Op de foto Fernand,zijn echtgenote Yvonne en Luk Alders (ACV Limburg)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio