Derde editie Tour de Tennis komt eraan

Print
Overpelt -

Dit jaar wordt Tour de Tennis voor de derde keer georganiseerd. Het is een project dat in 2011 werd opgestart door TC Metallic Overpelt, TC Neerpelt en de Lindelse Recreatie Tennisclub. Het biedt de jeugdleden tussen 6 en 16 jaar, die geen interclub spelen een extra gelegenheid om op recreatief niveau wedstrijdjes te spelen tegen leeftijdsgenoten van andere clubs.

In 2012 is TC Achel erbij gekomen en dit jaar doen TC Lommel - locatie Lommel Kolonie en TC Eksel ook mee. Dit betekent dat er dit jaar zes ontmoetingen zijn. De eerste ontmoeting vond al plaats op vrijdag 4 januari in Neerpelt. Er waren een dertigtal deelnemers die tussen 16 en 18 uur verschillende wedstrijden hebben gespeeld.

De andere ontmoetingen vinden plaats op volgende data zaterdag 16 februari van 16 tot 18 uur in Lommel Kolonie, zaterdag 1 juni van 10 tot 12 uur in Achel, zaterdag 6 juli van 10 tot 12 uur in Overpelt en zaterdag 14 september van 10 tot 12 uur in Lindelhoeven.

De datum voor de ontmoeting in Eksel moet nog worden vastgelegd. Deelname aan deze ontmoetingen is gratis. Tour de Tennis combineert recreatief tennissen met plezier en gezelligheid. Na afloop worden de deelnemers door de organiserende club getrakteerd op een hapje. Inschrijven voor deze ontmoetingen kan door dit tijdig te melden aan de verantwoordelijke van de deelnemende clubs.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio