Met volle goesting naar Agnetencomedie

Print
Met volle goesting naar Agnetencomedie

Met volle goesting naar Agnetencomedie

Peer -

Nog vijf weken resten toneelvereniging Agnetencomedie om de laatste hand te leggen aan de productie 'Met volle goesting'. 'Regisseur Johnnny Hayen en zijn spelergroep schakelen vanaf nu een versnelling hoger, kwestie van er helemaal klaar voor te zijn', vertelt artistiek leider Lily Vranken.

De Peerse die in het verleden onder meer zelf als regisseur bij Agnetencomedie aan de slag was, tekende het plaatje (lees: keuze van het stuk) voor de nieuwe productie uit. "'Ik kan alleen maar tevreden zijn met wat ik zie en hoor. De nieuwe spelers Lieve Scheelen, Veerle Bergmans en Charlotte Craeghs staan op de planken alsof ze nooit anders geweten hebben. Ze kunnen daarbij gelukkig rekenen op de steun en de ervaring van de rest van de spelersgroep. Ricky Schreurs, Joris Matheï en Veronik Truyens haakten hun wagonnetje dit jaar weer aan terwijl Avy Geelen, Wies Schreurs, Thomas Vanhove, Jochen Didden en Reinhilde Vanbuel de machinisten van dienst zijn", aldus Lily die ook het belang van de regie-assistentie onderstreept.

"Marjolein Pepels en Veerle Bergmans hebben niet altijd de makkelijkste job. Teksten volgen, bewegingen noteren, afwezigen vervangen of attributen verzamelen. Naast regisseur 'Den John' zorgen ze er voor dat de tekstbrochure een heus naslagwerk wordt."

De voorstellingen van 'Met volle goesting' vinden plaats op 15, 16, 22 en 23 februari en 1 en 2 maart, telkens om 20 uur in de Bovenzaal van het College in Peer.
Kaarten reserveer je telefonisch, via Tel. 011 63 27 56.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio