Diploma-uitreiking Start To Run voor tien kilometer

Print
Diploma-uitreiking Start To Run voor tien kilometer

Diploma-uitreiking Start To Run voor tien kilometer

Diepenbeek -

Ieder jaar organiseert de Diepenbeekse joggingclub De Gemsjoggers een nieuwjaarsdrink voor haar leden in HealthCity. Een geslaagd initiatief dat ieder jaar heel wat clubleden op een gemoedelijke manier bij elkaar brengt. Daarbij is dit de ideale gelegenheid s om in een niet-competitieve manier in contact te komen met de andere clubleden.

Naast de inspanning de ontspanning.

Van deze drink wordt ook gebruik gemaakt om de “Start to runners” die in het najaar de sessie van 5 naar 10 km hebben gevolgd en met succes hun proef van 10 km hebben afgelegd even in de spotlights te zetten. Begin september zijn ze met 11 aspirant-joggers aan de tien weken durende sessie begonnen onder begeleiding van Remy Vandebroek. Gedurende deze sessie werden hun de nodige tips en kundigheden bijgebracht om op een ontspannende manier te kunnen joggen. De test van 10 km was dan ook voor geen enkele deelnemer een probleem.

Het was de nieuwe schepen van sport Karen Alders die persoonlijk de diploma’s aan de joggers kwam overhandigen. In haar gevatte toespraak feliciteerde zij de deelnemers voor hun geleverde prestaties en wenste ze veel joggenot toe.
Einde maart start er een nieuwe sessie van 0 naar 5 km. Info hierover vind je in de Teng en de website van de club www.gemsjoggers.be. Voor wie het jaar sportief wil inzetten, creëert de joggingclub een unieke kans; zorg dat je ze niet ‘ontloopt’!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio