thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Mixed Event VII zal de Vrietsel in hoogste extase brengen

Op zaterdag 19 januari zijn de spots weer gericht op De Vrietsel in Lanklaar, waar MAC haar 7e Mixed Event Gala organiseert.

Was vorig jaar al een mooie voltreffer aan kampen mede door de danseressen van Stacy Thomas (http://st-promotions.com/).

EDGARD BRONCKAERS

Dan moet deze editie nog indrukwekkender worden, een vechtsportgala met een verschillende mix van ringsportstijlen, er zullen een 4-tal bokspartijen plaatsvinden waaronder de Belgische kampioen superzwaargewicht het opneemt tegen de Nederlandse kampioen, tevens een 5 tal partijen op K-1 regels,5 gevechten op Muaythai regels waarvan eentje op full muaythai (met ellebogen) en nog eens 5 op MMA regels(incl. grondgevecht).

Het bijzondere hoge niveau is te zien aan de hoofdkamp die gaat tussen Engin Kutuk van No Limit te Beringen die het opneemt tegen Claudio Barresi van Chakushin te Geetbets en dit in de A-klasse Thaiboksen.

Voor MAC staan er kampen van hun pupillen Robin Venken(B klasse Full muaythai),Isabelle Colson(c- klasse Vlaamse titel -63,5kg),Junior Vrancken(boksen -91kg),valdrin Sheholli(c kl thaiboksen -70kg) en Ine Brullot (c klasse Vlaamse titel-67kg).Een pakket van 15 tot 20 kampen moet het publiek een niet te vergeten avond laten beleven.

Ook dit jaar zullen de dansende meiden van ST-Promotions de zaal op temperatuur brengen. De voorverkoop laat al zien dat het een druk bijgewoond evenement zal worden. Locatie: :sporthal De Vrietsel, Groenstraat 20 te 3650 Lanklaar Dilsen-StokkemDeuren gaan open: 18.30u – Aanvang Gala: 19.00uTickets: VVk:€ 15 - Kassa € 20

Info: www.martialartscenter.beArtikel HBVL Mixed Event VI Gala: http://www.hbvl.be/limburg/dilsen-stokkem/extern-mixed-event-vi-gala-smaakt-naar-een-vervolg.aspx


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio