Ondernemend Paal starte hopelijk met hun Nieuwjaarsdrink een jaarlijkse traditie

Print

Ondernemend Paal starte hopelijk met hun Nieuwjaarsdrink een jaarlijkse traditie

Beringen -

Zaterdagavond 5 januari was het evenementenplein in Paal gereserveerd voor de nieuwjaarsreceptie van vzw Ondernemend Paal (OP). Het oogde prachtig: een fel verlichte kerstboom met op de achtergrond de onthaaltentjes van vzw OP.

De uitbaters van de horecazaken in het centrum verzorgden de logistieke steun en tap.

Het plein liep langzaam vol met handelaars en gemeente politiekers ,afgevaardigden van verenigingen en enthousiaste Palenaars allerlei.

In naam van vzw OP verwelkomde Hilaire Poels de aanwezigen en wenste een gelukkig Nieuwjaar. Vervolgens kondigde hij de toespraak van burgemeester Webers op humoristische wijze aan.

Als nieuwbakken burgemeester loofde de heer Webers het nieuwe initiatief van vzw OP en wees op de voortrekkersrol van OP voor de eindejaarsacties in Beringen alsook de oprichting van de Middenstandsraad. Hij beloofde dat de dorpen niet zullen vergeten worden in het nieuwe beleid en verwees hierbij naar de acties van paalonline en de Paalse bevolking dienaangaande .

Gans bijzonder sprak hij over de problemen die Club 18 momenteel ervaart en beloofde zijn daadwerkelijke inzet en hulp om een oplossing te zoeken.
Het druilige weer kon de sfeer niet bederven en de aanwezigen wensten elkaar een gezond en succesvol Nieuwjaar .En dat werd alvast overgoten met jenevertjes biertjes en frisdrank .

Met dank aan vzw Ondernemend Paal en wij hopen dat het bij de 2de editie nog beter wordt.

Alex
meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio