Culinair dubbeltornooi lokt 70 koppels naar De Born

Print
Culinair dubbeltornooi lokt 70 koppels naar De Born

Culinair dubbeltornooi lokt 70 koppels naar De Born

Sint-Truiden -

Tennisclub De Born organiseerde vorige week voor de derde maal Doubles, haar culinair indoor dubbeltornooi. De wedstrijdleiding blikt moe maar tevreden terug op de voorbije zeven dagen.

Het tornooi was goed bezet met meer dan 140 deelnemers, 70 dubbelkoppels dus.

Op sportief vlak waren er vrijwel geen verrassingen te melden. De favorieten op de tabel maakten vrijwel allemaal zonder uitzondering hun status waar en ontvingen allen een leuke prijs dankzij de sympathieke sponsors van de club.

Het finaleweekend, met een heuse winterbarbecue was bijzonder en vooral lekker. Ook na afloop bleef het lang druk tijdens de slotreceptie. Kortom, een uitermate geslaagd tornooi en de volgende editie staat nu al met stip in de agenda genoteerd.

Door de groei van het ledenaantal van de Born was er dringend nood aan aangepaste indoorfaciliteiten. Door de nieuwe accommodatie kunnen de leden en jeugdspelers tijdens de lange winterperiode blijven trainen en kan Tennisclub De Born sportieve initiatieven zoals dit dubbeltornooi blijven nemen.

Tennisclub De Born werd onlangs nog voor de tweede maal uitgeroepen tot 'Sportclub van het Jaar' en werd ook al meerdere malen gelauwerd als 'Jeugdvriendelijkste Tennisclub'.

Tennisclub De Born doet er via Facebook, Twitter en website alles aan om hip te blijven bij het jonge volkje en is ook een pionier in het Kidstennis. In 2013 biedt De Born opnieuw een waaier aan tennismogelijkheden aan, niet in het minst de populaire tenniskampen tijdens Paas- en grote vakantie. Meer info vindt u terug op de site www.deborn.be

Foto: enkele finalisten van het dubbeltornooi.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio