S-Plus Beringen-Centrum viert kerstfeest

Print

S-Plus Beringen-Centrum viert kerstfeest

Beringen -

S-Plus Beringen-Centrum organiseerde woensdag 19 december haar jaarlijks kerstfeest voor senioren in De Posthoorn. Tegenover vorig jaar hadden 20 nieuwe leden zich ingeschreven zodat 69 goedgezinde leden aan tafel schoven. De mensen die moeilijk of niet ter plekke geraakten werden thuis afgehaald
Tijdens de aperief werden de leden in een mooi versierde zaal verwelkomd door Thierry, onze ceremoniemeester.

Voorzitter Theo Ramakers gaf toelichting over de voorbije activiteiten van 2012 en het programma van 2013. Herman Honsbroek, provinciaal afgevaardigde feliciteerde het bestuur met de organisatie van het kerstfeest en beloofde dat de provinciale afdeling ook in 2013 aangename activiteiten zullen gepland worden.
Schepen Gilbert Lambrechts was, zoals de vorige jaren, ook weer van de partij en benadrukte in zijn toespraak dat ook de nieuwe beleidsploeg vanaf 2013 veel aandacht zal hebben voor het seniorenbeleid in Beringen. Hij had 5 jaar geleden de aanzet gegeven tot oprichting van S-Plus Beringen-centrum. Doch hij vond dat alle eer toekwam aan het bestuur daar zij de nodige inspanningen hebben geleverd met het resultaat dat er nu al 118 leden zijn aangesloten, wat een succes mag genoemd worden.
Na al die toespraken werd het kerstmenu geserveerd. Als voorgerecht was er krabcocktail, de hoofdmenu was kervelsoep met balletjes, varkenshaasje in mosterdsaus met kroketten. Als dessert was er ijstaart. Tijdens een gezellige babbel, kon iedereen nog genieten van koffie met versnaperingen. Wijn, bier of frisdrank was inbegrepen.
Jos en Thierry brachten de stemming erin met het zingen van populaire liedjes.
De kerstman, met veel humor, was natuurlijk ook van de partij. Er werd lustig gekeuveld, gelachen en zelfs gedanst. Het werd het beste kerstfeest van de afgelopen jaren. De bijdrage voor de menu bedroeg slecht 17 euro.
Om 17.30u ging iedereen tevreden naar huis.
Nieuwe leden zijn altijd welkom en zich voor het jaarlijkse bedag van 10 euro lid worden. Voor inlichtingen: 0478 71 16 27 of 0476 45 40 50.
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond jaar 2013.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio