Een geslaagd kerstconcert in vriendschap en vrede

Print
Een geslaagd kerstconcert in vriendschap en vrede

Een geslaagd kerstconcert in vriendschap en vrede

Halen -

Op zaterdag 22 december organiseerde K.F. 'In vriendschap en vrede' uit Loksbergen in samenwerking met K.F. 'Sint-Amor' uit Kortenaken haar jaarlijks kerstconcert in de Sint-Andreaskerk.

Aan dit concert werkten het koor 'I voci contente' en het August Cuppenskoor mee.


'I voci contente' is een koor dat ontstaan is uit de zangklas van Reke Willems in de Hagelandse Academie in Diest. Ze zingen voornamelijk een klassiek repertoire bestaande uit verschillende stijlen.

Het August Cuppenskoor is het koor van de parochie Loksbergen, ze staan onder leiding van Jan Vanschoenbeek en dirigente Sonja Mullens. Hun voornaamste taak bestaat uit het opluisteren van de wekelijkse eucharistieviering in onze parochie, aangevuld met begrafenissen en gouden bruiloften.

Het concert werd een mooie afwisseling van fanfaremuziek en zang. Heel wat bekende kerstliederen brachten ons in de sfeer van Kerstmis. Alle aanwezigen konden dit optreden enorm appreciëren. Ze kwamen met velen en zagen ... hoorden dat het goed was! Het concert werd afgesloten met een drink en een gezellige nababbel in de parochiezaal.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio