41 Limburgers moedigen Thibaut Courtois aan in Barcelona

Print

41 Limburgers moedigen Thibaut Courtois aan in Barcelona

Overpelt -

Op zondag 16 december speelde onze nationale doelman Thibaut Courtois zijn competitiewedstrijd met Atletico Madrid tegen Barcelona in het legendarische Camp Nou.

Supportersclub de Bemvoort uit Overpelt besliste in september om een trip te organiseren naar deze wedstrijd, waarna liefst 41 voetballiefhebbers zich inschreven om mee te gaan.

Klap op de vuurpijl was dat na 15 speeldagen Barcelona en Atletico de eerste en tweede in de stand waren, dus het zou een ware topwedstrijd worden.

De uitslag (4-1) deed echter niet vermoeden dat het ook een topper was, maar de voetbalbeleving was super. We hebben Thibaut aan het werk kunnen zien én we hebben goals van superspits Falcao en beste speler van de wereld, Messi (2x) mogen aanschouwen.

De trip was voor elke deelnemer zeer geslaagd ,en al snel werden onderling afspraken gemaakt om zeker nog eens mee te gaan op één van de volgende voetbaltrips.

Wie ook interesse heeft om eens mee te gaan naar een dergelijke voetbaltrip, kan zonder verplichting een mail sturen naar pronotour@hotmail.com, zodat je voortaan van elke trip op de hoogte gebracht wordt.
Foto's van de trip vind je terug op facebook: cafetaria de Bemvoort.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio