Sint Sebastiaan Alken zet zich in voor de jeugd

Print
Sint Sebastiaan Alken zet zich in voor de jeugd

Sint Sebastiaan Alken zet zich in voor de jeugd

Alken -

Dat Sint Sebastiaan Alken binnen de rangen al een mooie jeugdwerking heeft ,was al bekend. Maar nu werken ze ook mee aan de ontwikkeling van de Limburgse jeugd.
Afgelopen maand werden er dan ook twee evenementen georganiseerd die in dit teken stonden.

Eerst was er de kerstschieting waar de club een 40-tal schuttertjes mocht verwelkomen. Ook de Kerstman kwam langs om aan deze jonge schutterjes een bezoekje te brengen, en hij had voor iedereen wat snoep en enkele cadeautjes bij. Eerst werd er een gewone wedstrijd geschoten die meetelde voor het Limburgs jeugdwintertornooi. Hierna had onze Kerstman nog een wedstrijd bedacht waarna iedere schutter nog een prijsje mee naar huis nam.

Een weekje later was er in het zelfde lokaal de allereerste Limburgse jeugdstagedag.
Dit initiatief van de PVL, het provinciaal schuttersverbond Limburg, met medewerking van tal van mensen en de club sint Sebastiaan Alken, dit met de bedoeling de Limburgse jeugd te ondersteunen en hun techniek/materiaal te verbeteren, en zo ook een goede basis te leggen voor de toekomst en via deze weg de resultaten binnen Limburg te verbeteren.
Deze stage was een onverhoopt succes: 45 schuttertjes uit heel Limburg meldden zich aan en er werd goed getraind. 's Middags werd er genoten van een lekkere spaghetti waarna er nog verder werd getraind, en het materiaal afgesteld en waar nodig verbeterd. Deze leuke dag werd afgesloten met een kleine afvallingswedstrijd.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio