Petanque- en curvebowlclub Onder Ons Neeroeteren”neemt deel aan Sporteldag Maaseik

Print

Petanque- en curvebowlclub Onder Ons Neeroeteren”neemt deel aan Sporteldag Maaseik

Maaseik -

Dat de petanque- en curvbowlclub Onder Ons Neeroeteren langzaam maar zeker een 'bekende' sportclub is in Limburg hebt u hier al meermaals kunnen lezen. Daarom mochten we zeker niet ontbreken op een sportdag in eigen stad.

Op 21 december organiseerde de stedelijke sportdienst van Maaseik een Sporteldag.

Tijdens deze in de namiddag doorgaande sportactiviteiten voor de senioren van Maaseik, kon men deelnemen aan diverse proeven zoals zwemmen, fietsen, wandelen en natuurlijk curvebowl. De sportievelingen van Onder Ons Neeroeteren hadden zich massaal ingeschreven voor het curvbowlen in de sporthal van Maaseik.

Dat de reputatie van onze club een grote weerklank kent, konden we zelf vaststellen, want er waren maar twee niet-clubleden aanwezig . Gezien ons motto 'vriendschap voor alles' hebben deze wee senioren samen met ons een fijne namiddag doorgebracht. We hadden natuurlijk een groot voordeel doordat we speelden op onze eigen matten en met eigen materiaal. Niettegenstaande dit alles was iedere aanwezige blij deelgenomen te hebben en heerste er in de sporthal van Maaseik een uitgelaten sfeer.

Enkele toeschouwers vergeleken ons spelniveau en inzet zelfs met dat van volleybalclub Noliko! Dat waren wel echte kenners natuurlijk.

Als afsluiter van dit geslaagde evenement werden we door de stad Maaseik uitgenodigd in de ijshal op een worstenbroodje en een tas koffie. Sportverantwoordelijke Peter Germaux nam hierbij het woord en bedankte alle deelnemers voor hun talrijke aanwezigheid. Tot slot overhandigde hij een geschenk aan enkele mensen die zich voor de verschillende sporttakken al jaren verdienstelijk maken.

Hiermee eindigde voor Onder Ons Neeroeteren het sportieve jaar 2012. Dat de toekomst mooi oogt voor onze club, lijdt geen twijfel. Als de leden een nieuwjaarswens mochten naar buiten brengen zou dit zeker het verlangen naar een overdekte petanquebaan zijn. Indien iemand een voorstel heeft mag hij/zij dit zeker kenbaar maken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio