Jaarlijkse jeugdstagedag VC Overpelt

Print
Jaarlijkse jeugdstagedag VC Overpelt

Jaarlijkse jeugdstagedag VC Overpelt

Overpelt -

Kerstvakantie... Tijd voor onze jaarlijkse jeugdstagedag.
Trainers waren al vroeg in de weer om allerlei materiaal klaar te zetten. Rond 10u kwamen onze jongste jeugdleden de sporthal binnen om aan een heus volleybalfeest te beginnen. Sommigen konden niet wachten om te beginnen.

We starten met een opwarmings- en daarbij ook meteen een indelingsspel. Waarna we over gingen in een volleybal'puzzel'spel. De kinderen moesten 12 opdrachten uitvoeren. Na elke uitvoering kregen ze een puzzelstukje. Het doel was zo snel mogelijk hun puzzel te maken. Tot slot werden er nog wedstrijdjes 1 tegen 1 en 2 tegen 2 gespeeld.
Na de grote inspanningen waren de buikjes al behoorlijk aan het grommelen.
Samen met de oudste jeugdleden, die om 12u aanwezig moesten zijn, werd in de cafetaria een heerlijke hot dog gegeten.
De oudsten begonnen dan met een stevig opwarmingsspel. Na 30 minuten waren er al verschillende serieus aan het puffen. Lag het aan de hot dog die ze gegeten hadden of is de conditie niet meer wat het geweest is na de kerstdagen? Omdat volleybal een ploegsport is kozen we om in gemengde groepen teamspelen te doen. Teamspelen waarbij uiteraard de samenwerking heel belangrijk was, maar ook de communicatie. Als slot werd er in de gemengde groepen wedstrijd gespeeld. Elk team speelde 5 wedstrijden 6 tegen 6. Iedereen gaf zich volledig om toch maar te kunnen winnen!

Bedankt aan alle trainers, maar ook aan de jeugdleden voor hun inzet.
Bedankt aan onze fotograaf (foto's op www.volley-overpelt.be)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio