Kerstreceptie Rode Kruis Leopoldsburg - Heppen

Print
Kerstreceptie Rode Kruis Leopoldsburg - Heppen

Kerstreceptie Rode Kruis Leopoldsburg - Heppen

Leopoldsburg -

Rode Kruis Leopoldsburg-Heppen heeft onlangs de grote opknapbeurt aan haar lokaal beëindigd.

Een hevige storm en de strenge vrieskou brachten enorme schade aan, zodat de hele voorgevel, de volledige verwarmingsinstallatie en de elektrische voorzieningen dienden vernieuwd te worden.

Dankzij de financiële steun van de gemeente en de helpende handen van vele vrijwilligers schittert hun gebouw weer.

Op vrijdag 21 december 2012 werd iedereen tijdens de kerstreceptie van harte bedankt voor hun inzet en gepast in de bloemetjes gezet.

Daarnaast werden de vele facetten van deze afdeling nog eens extra in de kijker geplaatst, zoals het Brugfigurenproject, waarbij kinderen geholpen worden met hun huiswerk, de verschillende bloedafnames die 4 X per jaar plaats vinden, de uitleendienst waar elektrische bedden, rolstoelen of krukken kunnen ontleend worden op elk moment, de EHBO-cursus die zal starten in februari en de jaarlijkse stikkerverkoop die start eind april.

Tot slot onthulde de voorzitter Maarten Beke samen met zijn voltallig bestuur de plaat met het Rode Kruis-logo dat bevestigd zal worden boven de ingang van het “vernieuwde” lokaal, gelegen aan de Ieperenlaan L4.

Na het officiële gedeelte kon men rustig napraten met een glaasje en een hapje en de indrukwekkende fotoshow bewonderen van de werken aan het gebouw.

Interesse in vrijwilligerswerk? Voor meer info kan je steeds terecht bij voorzitter@leopoldsburg.rodekruis.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio