Kerstfeest bij Neos

Print
Kerstfeest bij Neos

Kerstfeest bij Neos

Hechtel-Eksel -

Vrijdag 14 december. Wanneer de Neos-leden zich opmaken om naar hun jaarlijks Kerstfeest te gaan is het buiten maar een grijze miezerige bedoening. Eenmaal echter de ingangsdeur van de feestzaal voorbij, komen ze in een totaal andere omgeving terecht.

Niet alleen de bubbels in de aangeboden welkomstdrank fonkelen, maar ook de oogjes van de 70 aanwezigen blinken bij het zien van de weer feestelijk versierde tafels. Het bestuur heeft weer zijn uiterste best gedaan om het gezellig te maken. Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven dat de dames van het bestuur hier meer toe bijgedragen hebben dan de heren, maar ja dat is ook niet moeilijk als je bestuursploeg bestaat uit 5 dames en 2 heren. Terwijl ik dit schrijf en in gedachten verzonken bij de kerkelijke voorbereidingen naar Kertstmis toe, valt het me plots te binnen dat onze bestuurssamenstelling veel weg heeft van die parabel uit de bijbel, je weet wel die van de 5 broden en 2 vissen. Gelukkig heeft onze traiteur Kurt niet dezelfde gedachte gehad en zal hij ons een heel wat uitgebreider menu aanbieden. We starten met een Italiaans getint voorgerecht, dan een pittig soepje, een hoofdgerecht bestaande uit een keuze tussen vis, vlees of kalkoen, met verse groentjes en aardappeltjes en om te eindigen ijs met vers fruit teneinde het toch een beetje gezond te houden. Ook de nodige drank werd à volonté de ganse avond aangevoerd. Nadat het eten een beetje gezakt was, zorgde Kristof voor dansmuziek om de extra opgeslagen calorieën weg te werken. Aanvankelijk waren het alleen dames die de dansvloer bevolkten, maar naarmate de avond verstreek waren er toch ook enkele moedige heren die het aandurfden de dames te vervoegen. Rond middernacht stopte de muziek, bedtijd voor senioren, behalve voor diegenen die nog moesten opruimen, die hadden toelating om langer te blijven.
Een mooi versierde tafel, veel lekkers voor op die feesttafel, aangenaam gezelschap, alle ingrediënten waren aanwezig voor een wederom geslaagd Kerstfeest.
Bedankt beste Neos-leden voor jullie aanwezigheid.
Aan allen die dit lezen , een zalig kerstfeest en voorspoedig 2013 vanwege het Neos bestuursteam.
Bij leven en welzijn, tot volgend jaar ………


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio