Opbrengst activiteiten van Kampse Diensten voor kinderen

Print
Opbrengst activiteiten van Kampse Diensten voor kinderen

Opbrengst activiteiten van Kampse Diensten voor kinderen

Leopoldsburg -

Elk jaar organiseren wij, Kampse Diensten, activiteiten voor het goede doel.
In 2013 willen wij een nieuw project opstarten voor de kinderen uit gezinnen van Leopoldsburg die door allerlei omstandigheden het niet zo breed hebben.

De crisis die er momenteel heerst, treft iedereen maar toch in het bijzonder de gezinnen die het zo al moeilijk hebben om rond te komen.

In onze gemeente Leopoldsburg leven er verscheidene gezinnen met kinderen die elke maand moeten vechten om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen en om alle rekeningen op tijd betaald te krijgen. Dikwijls blijft er voor hun kinderen niets over om aan ontspanning te doen. Hierdoor missen ze leuke activiteiten die specifiek voor kinderen van hun leeftijd worden ingericht.
En toch, denk je als ouder, elk kind verdient een gelukkige en onbezorgde tijd.
Kampse Diensten denkt aan deze kinderen en wil voor hen enkele momenten per jaar een zonnestraaltje zijn die hun sobere bestaan doorbreekt.

De opbrengst van onze activiteiten die wij in het verleden schonken aan een ander goed doel, gaan wij nu gebruiken om ontspanningsmomenten te creëren en te bekostigen voor deze kinderen. Enkele voorbeelden: de inkom betalen voor een leuke namiddag in een binnenspeeltuin, tickets aankopen voor een jeugdvoorstelling in het Cultureel Centrum, een zaaltje huren en een clown uitnodigen, ……...
Dit kunnen wij niet alleen! Daarom zoeken wij mensen op vrijwillige basis die samen met ons een werkgroep willen opstarten om de geplande activiteiten verder uit te bouwen en ideeën rond ons project willen helpen realiseren.
Heb je zin om hieraan mee te doen, zit je vol ideeën om die samen met ons uit te werken, contacteer ons dan. Ook als je niet veel tijd hebt en ons één of tweemaal wil helpen, je bent altijd welkom! Ons e-mail adres is info@kampsediensten.be. Telefonisch zijn wij te bereiken op 011/745035 of 0487304031.
Wij zullen ook aanwezig zijn op de kerstmarkt van 14 u tot 17 u op zaterdag 22 december aan het woonzorgcentrum Reigersvliet, De Wittelaan 3 Leopoldsburg.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio